Beyoncé en Britney Spears in Pepsi’s ‘We Will Rock You’ spotje

Uit de Oude Doos, maar wat voor ‘n doos. Een commercial van Pepsi van enkele jaren geleden, toen Britney Spears nog op haar hoogtepunt was en Beyoncé de uitdager in de songwereld. De locatie het Romeinse Colosseum waarin drie vrouwelijke gladiatoren -de derde was Pink- elkaar treffen om te strijden. Wat ze niet doen. Prachtig. Ze drinken natuurlijk liever Pepsi, op de bekende muziek van Queen,

We Will Rock You. Een uitdaging was ook om het Coliseum te hercreëren met 50.000 publiek. Dat zat er wel, op de eerste vijf rijen meld Glassworks UK dat de commercial hielp maken voor reclamebureau BBDO Paris; Tarsem was de regiseur. Meer info op YouTube.

Lees ook:Spears, Beyoncé, Pink en Enrique Iglesias in golden oldie ‘We will rock you’-spotje Pepsi
Lees ook:Nieuwe Pepsi-Cola commercial met veel voetbal en bekende sterren
Lees ook:Pepsi’s viral met David Beckham heel fake zeg ik als leek
Lees ook:Cindy Crawford ge-emojificeerd in spotje Diet Pepsi met knipoog naar klassieker
Lees ook:Beroemde voetballers in Pepsi Crowd Surfing-spot EK Voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.