Gezondheidswaarschuwing Rivierkreeftensoep met Saffraan verkocht door Lidl gemeld in advertentie

Alweer een tijdje was het rustig, maar het is weer de beurt aan Lidl voor een belangrijke waarschuwings/terugroep- reclame in de krant. Solina Nederland voert een terugroepactie uit voor het artikel luxe soep in zak, Rivierkreeftensoep met Saffraan 570 ml. van het merk Delicieux, meldt advertentie in De Telegraaf vanochtend (KLIK erop om desgewenst te vergroten). De EAN code is 20 59 76 65. Dit artikel wordt ook verkocht bij Lidl Nederland (bij wie nog meer dan?-red.). ”In het betreffende product zou mogelijk een microbiologische afwijking kunnen optreden.” Uit voorzorgroept Lidl dan ook klanten op het product niet te consumeren, maar terug te brengen naar een Lidl filiaal. Vanzelfsprekend wordt de aankoopprijs terugbetaald. Het betreft uitsluitend de variant ‘Rivierkreeftensoep met Saffraan’ wordt benadrukt. Solina Nederland en Lidl Nederland  betreuren het voorval en bieden hiervoor keurig hun excuses aan. Bij eventuele vragen contact opnemen met Lidl Nederland via e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 020-7095039, besluit de advertentie.

Lees ook:Allergenen waarschuwing voor Milbona bitterkoekjesvla in rum-/rozijnenvla van Lidl
Lees ook:Waarschuwingsreclame over Argus Panaché-bier verkocht door Lidl
Lees ook:Bij Lidl verkochte wijn IGP Comté Tolosan Moelleux Blanc in waarschuwings/terugroepreclame
Lees ook:Allergiewaarschuwing Lidl voor kipsatéschnitzel van Landjonker
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing accu-handschijnwerper Livarno Lux van Lidl gemeld in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.