Terugroepreclame voor Mona Toetjesfeestlepels gekocht bij AH

Uit voorzorg heeft FrieslandCampina Nederland besloten Mona Toetjesfeestlepels, alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn van 3 tot en met 9 november 2014, met onmiddellijke ingang uit de winkels terug te halen. Dat meldde vrijdag/gisteren een ‘Belangrijke veiligheids- waarschuwing‘ in een advertentie die ik uit de Amsterdamse krant Het Parool plukte, maar die waarschijnlijk in meer dagbladen staat of heeft gestaan. KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst goed leesbaar wordt. ”De Toetjesfeestlepels voldoen niet aan de kwaliteitseisen, mogelijk kunnen er deeltjes van de lepel afbreken,’ aldus de uiting. De Mona toetjes zelf zijn van goede kwaliteit en kunnen gewoon worden geconsumeerd. Zegt FrieslandCampina, plus excuses. Info is kosteloo tussen 09.00 en 21.00 uur bellen met de Consumentenservice 0800 0765 (of dat alleen op werkdagen is wordt dus niet vermeld).

Lees ook:Na luchtshake Mona-toetje als reclame op Schiphol
Lees ook:Terugroepreclame Led oplaadbare theelichten Kruidvat
Lees ook:Griesmeelpudding met rode bessensaus: waarschuwing Mona-advertentie
Lees ook:Waarschuwingsreclame voor Consenza Choco Wafers en Atkins Chocolate Break
Lees ook:Nederlanders en hun koffie-roots in horeca-reclame voor nieuwe melkschuimer Lattiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.