Terugroep reclame: Kruidvat Whatshome nachtlampje model 2113

Weer een terugroep advertentie in de krant, deze keer van Kruidvat, voor een nachtlampje dat ook bij Trekpleister en Prijsmepper Outle t wordt verkocht. Het betreft de Watshome met sensor, model 2113 (zie onderaan lampje). ”Door een mogelijk kwaliteitsprobleem in een onderdeel van het nachtlampje kan brand in het stopcontact ontstaan.” Dat geldt alleen dit model. Excuses voor het ongemak, niet meer gebruiken, terugbrengen en geld terug, meldt de inhaker in de Volkskrant vandaag (KLIK erop om te vergroten, dan tekst goed leesbaar).  Meer info tijdens kantoortijden via servicelijn 0900 57843828 (€ 0,10 cpm). De maker, A. S. Watson Benelux in Renswoude, claimt marktleider te zijn in de health & beautymarkt en omvat ook de ketens Ici Paris XL en Pour Vou.

Lees ook:Terugroepreclame voor onveilige Bed Box Kruidvat
Lees ook:Terugroepreclame houten oliebranders Kruidvat
Lees ook:Terugroepreclame voor Fiorucci Milano-salami van AH
Lees ook:Smurf Moodlight 20cm met adapter onveilig meldt advertentie Kruidvat
Lees ook:Waarschuwingsreclame onveilig babyspeelgoed Megcos Mobile Phone en Car Alarm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.