Pleeggezinnen zetten deuren open voor publiek-advertentie

Deze opvallende oranje advertentie plukte ik onlangs uit een van de dagbladen. Misschien gratis geplaatst, want goed doel. Pleegzorg Nederland zet zich in voor een reëel en positief beeld van pleegzorg. ”Nog steeds is pleegzorg een relatief onbekend begrip en is er verwarring met adoptie,” aldus de organisatie op haar site. De advertentie -KLIK erop om wat te vergroten- kondigt een ‘open dag’ dag aan voor het grote publiek op zaterdag 5 okt ober a.s.  Ruim honderd pleeggezinnen, van Almere tot Terneuzen, openen dan tussen 14.00 en 17.00 uur hun deuren als ambassadeurs met als doel geïnteresseerden warm te maken de stap richting pleegzorg te zetten. ”Vanuit hun persoonlijke ervaringen en verhalen kunnen pleegouders als geen ander vertellen wat het betekent om pleegouder te worden en pleegouder te zijn.” Pleegzorg Nederland bezit de Anbi-status  als ‘algemeen nut beogende instelling.’

Lees ook:Gers Pardoel, Douwe Bob en Kensington in advertentie met info Bevrijdingsfestivals
Lees ook:Oud-reclameman Jan Müller volgt Hedy d’Ancona op als voorzitter van het ReclameArsenaal
Lees ook:Pleegzorg Nederland zoekt ouders met campagne ‘Supergewone Mensen Gezocht’
Lees ook:Na ‘U mag het zeggen’-campagne kiest SIRE voor pleegzorg
Lees ook:Supergewone pleegouders gezocht met busreclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.