Amsterdammer helpt Amsterdammer dankzij prachtcampagne Het Parool

Aflevering zoveel in de serie over recessie verschijnselen… Wat een goed idee van Het Parool:Amsterdammer helpt Amsterdammer.’ In bijgaande prima advertentie doet het dagblad een oproep.  Omdat de tekst niet te lezen is heb ik ‘m even opgetikt. ”Bent u een Amsterdammer en leeft u van een minumuminkomen? Stuur ons een mail met een wens. Wellicht meldt zich een stadsgenoot met een ruimer budget die u een mevaller gunt. Mail voor wensen of donaties naar [email protected] Gevers ontvangen, als bewijs van hun gulle karakter, een speciale sleutelhanger.” Ik hoop dat de trukers eruit worden gewied door de redactie. In deze advertentie geeft Bert een nieuwe wasmachine weg van 580 euro. Maar Corrie krijgt geen geld, goed geregeld dus. ”Bert vindt het ‘onverteerbaar’ dat Corrie na alle tegenslagen ook nog deze tik moet verwerken. Hij heeft 580 euro betaald zodat Corrie morgen een nieuwe wasmachine tegemoet kan zien.” Corrie had veel pech de laatste tijd. ”Zij zit in de schuldsanering. En nu is ook nog eens haar wasmachine kapot. Momenteel wast zij alles met de hand.” Luidt de bovenste tekst.

[PS]

Lees ook:Groene Amsterdammer gratis bij Het Parool a.s. zaterdag
Lees ook:Bolle in Rabo-advertentie Amsterdammer van het jaar 2010
Lees ook:FD paait Icesavers met ‘Niet goed. Geld terug-garantie’ als reclame
Lees ook:Lekker kliederen in nieuwe advergame van Siemens
Lees ook:Veel ruggen, pegels en meier in Brand New Day-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.