Ha, Engelse Loden Leeuw voor Luis Figo in Just for Men-spot

Geestig: ”Campaign brings you the ads that celebrities should not be forgiven for being involved with.” De Engelse vaksite Campaignlive deelt jaarlijks iets uit dat op een soort Loden Leeuw lijkt. Voor BE-ers in de reclame, maar dan tien, niet eentje. Rijkelijk laat ben ik met de uitslag, ik weet het, was bericht kwijt. De namen van de Engelse slachtoffers zeggen ons weinig of niets, neem nou Vernon Kay, Jenson Button of Jarvis Cocker. Maar de enige niet-Engelsman in het rijtje springt er wel uit, de Portugees Luis Figo. Hij maakt reclame voorJust for Men, een haarkleurmiddel voor mannen, en is gewend om impopulair te zijn (voetbalde voor Barça èn Real en schopte heel wat Nederlanders blauw tijdens het vorige EK). Campaign schopt ook hard: ”… he has managed to stoop to a new low with this cheesy spot, which makes those Tiger Woods/Roger Federer Gillette ads look like Academy Award winners.”

Lees ook:Suárez scoort top bij top-10 leukste reclames Specsavers
Lees ook:Oud-Ajacied Suárez doet naam eer aan in Uruguayaans spotje
Lees ook:Ongein in een mannenkeuken als reclame voor Iglo
Lees ook:Octopus Paul in nieuwe commercial van Specsavers?
Lees ook:Reacties op vader worden in vaderdagspotje Dove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.