Reclamemaker Frank Pels is vijfde Legend van de VEA

Reclamemaker Frank Pels is onlangs benoemd tot Legend van de VEA, de vereniging van grotere communicatiebureaus. Hij is de enige reclameman die een nummer 1-hit scoorde met zijn ”15 miljoen mensen” (voor v/h de Postbank) en genoot vooral bekendheid in het reclamevak door zijn kritisch/humoristische strip De Opportu nisten in vakblad Adformatie.  Zie bijgaand een compilatie van zijn werk als reclamemaker. Het ”Legend Diner” bracht liefst €5000 op, dat op verzoek van Pels naar Amnesty International wordt overgemaakt. Pels was mede-oprichter van een van ‘s lands meest succesvolle reclamebureaus (PPGH) en runt nu De Frank Pels Company. Hij bedacht niet alleen reclameteksten, maar ook tv-programma’s en boeken. VEA-voorzitter Ralph Wisbrun over Pels: ”Hij is een man met een gouden pen, die al crossmediaal was voordat het woord bestond. Daarmee is hij meer dan terecht onze vijfde Legend.”

Lees ook:Overloper Aegon valt slecht bij de Opportunisten
Lees ook:Niet mooi hè, vinden De Opportunisten van Frank Pels ‘Dat zeg ik, Gamma’
Lees ook:Frank Pels’ Opportunisten zien nieuwe Wehkamp-spotjes niet zitten
Lees ook:Reclamecreatief Béla Stamenkovits is Vea Legend 2011
Lees ook:Niet Nederland, maar de zorg verandert, zeggen De Opportunisten van Frank Pels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.