Weense reuzenrad met Petr Czech wint reclameprijs voor Adidas

The Goalkeeper. Deze gigantische buitenreclame-uiting van Adidas won een Grand Prix, de hogste eer dus, op het Golden Drum-reclamefestival, en wel in de categorie Design and Art Direction. Nooit van gehoord, dat festival maar blijkt jaarlijks te worden gehouden in de toeristische kustplaats Portorož in Slovenië. Veel Oost-Europese landen doen mee, maar niet alleen maar. De zeer herkenbare Tjechische (en Chelsea) doelman Petr Cech -tijdelijk met acht armen- was tijdens het EK Voetbal deze zomer ''toegevoegd'' aan het reuzenrad in Wenens Praterpark. The Goalkeeper werd ontworpen door TBWA Germany (180/TBWA). Via The Inspiration Room.

Lees ook:Van Persie 17 meter lang in EK Voetbal buitenreclameparade Adidas
Lees ook:Muziek maken op 600 wijnglazen als reclame Škoda Combi
Lees ook:Veel Rooney en Higuaín (Man U vs Real M) in Fifa 09-gamepromo
Lees ook:Sexpopje betrapt vriend op overspel in spot dating site Lide
Lees ook:Veel ‘borsten’ en ‘penissen’ in aparte Franse anti-AIDS-filmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.