Camera-app om ‘voetbal passie te delen’ aangekondigd in advertentie Fox Sports

Ah, wat sympathiek. Geheel zonder commerciële bijbedoelingen deze actie? Fox Sports zegt ook het amateurvoetbal te ‘omarmen.’ En om de ‘liefde en passie voor voetbal te delen’ heeft de betaalzender de FOX Sports Camera-app ontwikkeld. Daarmee kun je gratis op een ‘unieke en leuke manier van een voetbalm oment een FOX Sports moment kunt maken’, meldt de site over de app. Bijgaande advertentie stond vandaag in De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten). Deze momenten kun je ook delen met vrienden, familie en jouw voetbalclub via Facebook.De FSC-app bevat een aantal Frames die een Fox Sports uitstraling hebben. ”Hierdoor lijkt het net of de foto is genomen op TV of in de studio.” Tag daarom je vrienden, familie en jouw voetbalclub via Facebook, luidt het advies dan ook. Het taggen van je vrienden en familie is geen probleem, maar voor het taggen van jouw club is het van belang dat wij de gegevens van jouw club toevoegen in de app, meldt de site.”Kun je jouw club nog niet taggen? Zorg dan dat de gegevens via deze link (aanmelden club) worden ingevuld of stuur de link door naar een bestuurslid van jouw club. Alle voetbalmomenten van de leden van jouw club komen dan via de FOX Sports Camera rechtstreeks op de tijdlijn van de facebookpagina van jouw club.” En die vorm van reclame voor de betaalzender daar is natuurlijk commercieel interessant.
Door het gebruik van de FOX Sports Camera maak je gedurende de actieperiode iedere week kans op een FOX Sports tenue voor je hele team. Iedere week kiest FOX Sports het mooiste amateurmoment van de week. Dit moment zullen we op zender bekend maken waarna er dan contact met de winnaar wordt opgenomen. Lees hier de actievoorwaarden.De advertentie van een halve pagina in De Telegraaf vrijdag is ondertekend door De Eredivisie, Maatschappelijk Partner VriendenLoterij, Official Partners Burger King, Plus en KPN en de Official Suppliers Telesport,  het katern van De Telegraaf waarin deze advertentie staat, Sport-Direct, Parkmobile en Radio 538.

Lees ook:Kampioensshirts voor teams gratis uitgedeeld door Fox Sports
Lees ook:Reclame voor de sportclub-competitie van Nuon
Lees ook:Parkmobile kondigt Eredivisie quiz aan in advertentie
Lees ook:Eredivisie Kraskaart met vele prijzen in de reclame bij Burger King
Lees ook:Huh? ’1% om te delen, de rest mag je houden’-advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.