Witte bikini-chicks op zoek naar zonneschijn (in hotelwedstrijdje Hyatt)

Au, zelfs ernaar kijken doet pijn. Hyatt, de internationale, van origine Amerikaanse hotelketen, organiseert een paar competitities om wat aandacht te trekken. Voor één ervan moet je vertellen hoe je de 365 nachten doorbrengt die je kunt winnen als je filmpje wint. Kim en Debby, twee zielige witte chicks -ze moeten zonnebrillen dragen omdat ze zichzelf anders verblinden- zonden dit filmpje in. Ze hopen enkele beroemde stranden te bezoeken tijdens die gratis 365 dagen om eindelijk eens goed bruin te worden na een koude winter. In Bali of Hawai (en Paris? Dat strand ken ik niet). Raar bovendien, want ‘s nachts schijnt de zon doorgaans niet, Kim en Debby winnen dus nooit…

Lees ook:Jack Nicholson steunt Hillary Clinton in speciale commercial
Lees ook:Paarden dragen: nieuwe Franse topsport, bedacht door Vittel
Lees ook:Weer eens ‘n ander soort auto-advertentie van Peugeot
Lees ook:Bob Dylan zingt in nieuwe Jongetje-spot van NS
Lees ook:Bushokje biedt gratis zonnebrand als wapen tegen huidkanker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.