De jongen die leerde vliegen leuke tekenfilm Gatorade over levensverhaal Usain Bolt

Voor belangstelling heeft voor de Jamaicaan Usain Bolt, de ‘snelste man ter wereld’ en even tijd heeft, ruim 7 minuten om precies te zijn: bijgaand zijn op echte feiten gebaseerde levensverhaal. Als alleraardigste tekenfilm in de aanloop naar Rio 2016 volgende maand gemaakt voor opdrachtgever/sponsor Pepsico-dochter Gatorade, The Sports Fuel Company, haha, leuk bedacht. Het filmpje komt uit de creatieve

keuken van reclamebureau TBWA\Chiat\Day in Los Angeles (animatie: Moonbot Studio’s) met The Boy Who Learned to Fly als naam. Tipje van de sluier: ”This is the story of the fastest man in the world, who almost never was.” Ik ben heel benieuwd of de sympathieke, 29-jarige hardloper Usain Bolt het gaat maken in Rio, na pas net zijn blessureperiode te hebben afgesloten. Zijn Amerikaanse concurrent Justin Gatlin hoopt duidelijk van niet

Lees ook:Durex haakt leuk in op die snelle Usain Bolt (OS Londen)
Lees ook:Snelste man ter aarde Usain Bolt in reclamedrafje Gatorade
Lees ook:Boeiend spotje Virgin Media rond 9.58 seconden-record Usain Bolt
Lees ook:Usain Bolt laat z’n vrouwen afsnoepen in spotje Puma
Lees ook:Dochter Bob Marley ontwerpt Puma-kleding Usain Bolt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.