Pharrell Williams met BMX bikers in New York voor spotje Flagstore opening G-Star

Om de opening van hun Fifth Avenue Store en het toenemende belang van G-Star Raw in New York te vieren ging Pharrell Williams een potje fietsen daar. Nou, biken. Samen met professional BMX riders als Nigel Sylvester, Austin Horse en Anthony DeRosa werd in bijgaande video gereden van Williamsburg naar Fifth Avenue, langs enkele G-Star stores. En passant wordt ook reclame gemaakt voor fietsenproducent Brooklyn Machine Works, waarin Pharrell net als in G-Star een belang heeft. Voor

geinteresseerden: de nieuwe Flagship van G-Star Raw in Big Apple zit op de hoek van E 41st Street en 5th Avenue in Manhattan. En voor wie ‘t nog niet wist: G-Star is een Nederlands bedrijf dat kleding ontwerpt, laat produceren en verkoopt. Het G-Star label werd in 1989 te Amsterdam opgericht door Jos van Tilburg.

Lees ook:Happy’s Pharrell Williams, Christian Borstlap en G-Star aan ‘t werk voor de oceaan
Lees ook:Pharrell maakt ‘wow’-reclame voor Apple Watch
Lees ook:Reclame iPhone snel weer verdwenen van Apple Cube in New York
Lees ook:Pharrell Williams’ Freedom in Apple Music-spotje als video genomineerd bij Grammy’s
Lees ook:Reclame Avenue-ode aan literatuur voor Cees Nooteboom 80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.