Rivaliteit, vreemdgaan, alcohol en véél roken in Mad Men-serie

Liefde is uitgevonden door kerels zoals ik. Om nylons te verkopen.” Alom geroemd, deze Amerikaanse serie Mad Men, over snelle reclamemakers in New York in de jaren zestig. Nu op de Nederlandse buis, net als reclamemakers anno-2009 het extreem moeilijk hebben als gevolg van recessie en kopersstaking van de consument. Deze drama-serie beleeft vanavond laat zijn kick-off, om 23.25 uur op de Vara (meer info), met een The making off. In Mad Men duikt The Sopranos-schrijver Matthew Weiner in de reclame van toen, van Madison Avenue. De serie mijdt geen enkel cliché en is dus doordrenkt van rivaliteit, vreemdgaan, alcohol en ouderwets veel roken en hopelijk ook wat advertising magic. Volgende week woensdagavond begint het echt, met een dubbelaflevering; vervolgens is er elke week een aflevering te zien. Aanrader! Bijgaand een reclametrailer.

Lees ook:Te veel op om te rijden? Slimme truuk in spotje Captain Morgan
Lees ook:‘Mad Men’ start weer bij de Vara vanaf 8 juni (Seizoen 2)
Lees ook:Na de iPodTouch & iPhone, HP’s TouchSmart PC (waar blijft Mac?)
Lees ook:Heel knap bedacht: openschuivende advertentie IKEA in tijdschrift
Lees ook:Slipperfabrikant Havaianas versiert New York met buitenreclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.