Muziekvideo game The Beatles: Rock Band – de reclametrailer

We never thought we’d end up as androids!” grapte Paul erover. Harmonix Music Systems, een Amerikaanse videogame producent, heeft deze interessante trailer gepubliceerd voor The Beatles: Rock Band. Dat is een muziekvideo game die door Electronic Arts in september (09.09.09) op de markt wordt gebracht voor de for Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii. Vooral voor Beatle-fans, lijkt mij, al zijn het onvermijdelijk geanimeerde zangers. Sir Paul McCartney en Ringo Starr, waren, samen met Yoko Ono Lennon en Olivia Harrison, onlangs aanwezig bij de kick-off van de 2009 E3 Media & Business Summit met de wereldpremière van The Beatles: Rock Band. Supermuziek, nog steeds. Via TIR.

The Inspiration Room meldt verder: Paul and Ringo appeared at the E3 Developers Conference to promote the Rock Band video, along with Yoko Ono and Olivia Harrison. “The game is good, the graphics are very good, we were great!” Starr said. McCartney added, “We never thought we’d end up as androids!”

The Beatles: Rock Band will feature a visual and musical history of the Beatles, and will include 45 songs from their 1962-69 tenure with EMI, using United Kingdom-released versions of their albums Please Please Me through Abbey Road. Paul McCartney and Ringo Starr to gain input on the game, and are using Giles Martin, son of Sir George Martin who produced most of the Beatles albums, as music director for the game.

Lees ook:Portman en Depp in reclame Paul McCartney’s My Valentine
Lees ook:The Beatles nu ook streaming te beluisteren meldt advertentie
Lees ook:Oud-Beatle Ringo Star drumt in Rock Out-spotje Skechers
Lees ook:Reclame American Express voor voorrangkaartjes Paul McCartney’s ‘Out There’
Lees ook:Na Jenna Jameson die leer mijdt Sir Paul McCartney die geen vis eet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.