Poll Reclamewereld: welke BN-er verdient een Loden Leeuw?

Traditiegetrouw reikt tv-programma Tros Radar begin januari (9/1/2012) de jaarlijkse Loden Leeuwen uit: eentje voor een commercial en eentje voor een in een commercial optredende BN-er. We willen Tros Radar geen gras voor de voeten wegmaaien, maar zijn gewoon nieuwsgierig welke BN-er Reclamewereld-bezoekers de L oden Leeuw gunnen. En of die afwijkt van die van Tros Radar (of wordt het in beide gevallen een en dezelfde meneer, Johan Derksen?). Reclamewereld’s Poll is rechtsmidden op de pagina te vinden, namen zijn in alfabetische volgorde vermeld. En je mag op maximaal twee BN-ers stemmen. Oja, enkele BN-ers hebben de 2011 shortlist niet gehaald omdat WIJ ze niet irritant vinden. Zoals b.v. Bram Moszkowicz (LOI), Ali B. (T-Mobile) en Nick & Simon (NS). Volgens Reclamewereld en tipsters zijn wel in meer of mindere mate irritant: Karin Bloemen (Becel), Johan Derksen (NL Energie), Jochem van Gelder (Dash), Gerard Joling (Remia), Tineke Schouten (C1000), Mark Tuitert (Kinder Bueno)en Eddy Zoey (Mediamarkt).

PS Ga ook bij Tros Radar stemmen, graag, en eerst suggesties indienen. De voorzetten gaven wij graag [UPDATE]De tweemaal vijf nominaties -voor irritante commercials en voor irritante BN-ers in spotjes- zijn vanavond 19/12 bij Tros Radar te zien.

Lees ook:Bezoekers Reclamewereld: Loden Leeuw voor Johan Derksen
Lees ook:Tatjana, Paay, Raymann, Jansen/Wouterse en Gerschtanowitz genomineerd voor Loden Leeuw 2012
Lees ook:Laatste stemkans Loden Leeuw: BN-ers Boomsma, Derksen, Holland, Kranenborg, Sluiter. En Amstel, Hellema, KFC, Plus, Zalando
Lees ook:Gordon, Mulder, Klok, Paulusma, Bloemen dingen naar Loden Leeuw
Lees ook:Suggesties? Tros Radar: vanavond aandacht voor Loden Leeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.