Gezin-loze spot van familieman Buma van familiepartij CDA

Ook het CDA, de partij die zich van oudsher presenteert als familiepartij, gebruikt het thema in de -veels te lange- campagnespot. Net als onlangs de PvdA, met Diederik Samson, vrouw en kids. Op Amerikaanse leest geschoeid, heet dat.Maar in plaats van het gezin van lijsttrekker Sybrand van Haersma Buma prominent in beeld te brengen, wordt er alleen naar gehint,” constateert de Volkskrant droogjes. Geen vrouw, geen kids te zien. Het halve werk, echt CDA, haha. Na een fietstocht door de polder komt Buma thuis, dekt de ontbijttafel en vertrekt na een kopje koffie naar zijn werk met de trein.

”Nederland is een prachtland, waar veel mensen veilig wonen en werken, zorgen voor anderen en bouwen aan de toekomst. Voor elkaar en voor hun kinderen. Dat is het Nederland waar wij voor staan, waar we zuinig op zijn. Maar om dat zo te houden, zijn nu keuzes nodig. Voor meer banen, goed onderwijs en zorg en aandacht voor mensen die dat nodig hebben. Wij geloven dat Nederland sterker uit de crisis kan komen als we nu de juiste keuzes maken. Samen kunnen we dat; samen kunnen we meer!” Meldt het CDA op YouTube, ter begeleiding van het filmpje.

Lees ook:Muziekwinnaars Buma Award Gala ’14 in advertentie
Lees ook:Buma’s CDA maakt ook reclame in Vrouw-magazine
Lees ook:Conducteurs en machinisten gezocht in advertentie NS
Lees ook:Wervingscampagne personeel justitiële inrichtingen
Lees ook:Uw geld kan wereld veranderen zegt ASN Bank in campagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.