Dierenarts gezocht in advertentie Rijksoverheid

Weer Eens Wat Anders In De Reclame, onze -hopelijk oneindige- serie, gaat vandaag over een dierenarts gezocht door de Rijksoverheid. Over bijdragen aan het welzijn van dieren. Blijkens bijgaande advertentie, geplukt uit de Volkskrant vandaag. KLIK erop om te vergroten. De eerste alinea: ‘Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit werk je aan de naleving van nationale en internationale wetten en regels op het gebied van eten,drinken en consumentenproducten. Zo zorg je dat consumenten en bedrijven in Nederland erop kunnen vertrouwen dat voedsel en andere producten veilig zijn.” Gezocht wordt een ‘Toezichthoudend dierenarts m/v’ voor de NVWA, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Noord-, Midden- en West-Nederland. ”Je werkplek is binnen de grote, middelgrote en kleine slachterijen (roodvlees en pluimvee).” En: ”Maximum salaris €4.605 bij 36 uur per week.” Dat je het maar weet. Zie voor meer details zie de site Werken Voor Nederland.

Lees ook:‘Foute’ horeca aan schandpaal meldt VWA in advertentie
Lees ook:Belangrijke veiligheidswaarschuwing Snickers, Mars, Milky Way, Celebrations en Mini Mix
Lees ook:Oranje Toeterfles in de terugroep reclame
Lees ook:Slim op onveilige telefoonopladers in gespeeld in advertentie Belkin
Lees ook:Directeur voor psychiatrische hulp voor vreemdelingen gevraagd in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.