Conducteurs en machinisten gezocht in advertentie NS

De conducteur heeft het zoals bekend vaak moeilijk op de trein, de machinist soms ook, als er iemand op de rails springt. Toch heeft de NS deze mensen heel hard nodig, en zet daarom vandaag een personeelsadvertentie in, waar anders, dagblad Metro (KLIK erop om te vergroten). Zie voor meer informatie over deze belangrijke functies de sites Werken bij NS/conducteur en/of Werken bij NS/machinist. De tekst: ”Iedere dag brengen onze machinisten en conducteurs meer dan een miljoen reizigers zo goed en veilig mogelijk naar hun bestemming. Uitdagend werk, want geen dag hetzelfde. Ben jij servicegericht en kan je goed met mensen omgaan? En werk je graag zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer dan nu naar de functie van conducteur of machinist.”

Lees ook:Nu al een advertentie van de NS die 200 nieuwe collega’s zoekt
Lees ook:Gezin-loze spot van familieman Buma van familiepartij CDA
Lees ook:Bedrijven, overheid en St. Natuur & Milieu starten campagne ‘Het Nieuwe Werken doe je zelf’
Lees ook:Randstad gelooft in sport, haakt met spots in op OS Londen
Lees ook:Treinmachinisten woedend op ‘gevaarlijk’ Donorweek-spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.