Nu al een advertentie van de NS die 200 nieuwe collega’s zoekt

Ze hebben haast, de NS, getuige deze wervingsadvertentie die we vandaag al uit de krant plukten (KLIK erop om wat te vergroten). Shame dat het nodig is, maar wel goed nieuws, zo’n snelle actie in De Telegraaf. De NS gaat per direct 200 medewerkers extra werven om de veiligheid in de trein te vergroten. De vakbonden FNV en CNV hadden dat donderdagavond laten weten, naar aanleiding van een incident vorige week woensdagavond in Landgraaf waarbij een conducteur in zijn buik werd gestoken. Hiermee geeft de NS concreet uitvoering aan al eerder gemaakte afspraken voor dubbele bemensing in de treinen,meldde onder meer Elsevier. De overheid draagt ook bij aan de extra kosten. Het gaat om 140 extra hoofdconducteurs inzetten. Op alle treinen op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond komt na 22.00 uur een tweede hoofdconducteur. Ook komen er 60 medewerkers veiligheid & service, die als vliegende teams inzetbaar zijn.

De tekst van bijgaande advertentie: ‘Bij NS willen we reizigers een zso goed en veilig mogelijke reis bieden. Dat doen we al ruim 175 jaar met betrokken en vakkundige collega’s, tegenwoordig voor ruim 1 miljoen reizigers per dag. Elke dag, de hele week, 24/7. Om de veiligheid op de trein en op het station verder te vergroten, zoeken we 200 nieuwe collega’s. Ben je servicegericht ingesteld en kan je goed met mensen omgaan? Dan is werken bij NS misschien iets voor jou. Interesse? Houd dan onze nieuwe vacatures via de website Werken bij NS in de gaten.’

Lees ook:NS-treinen gaan op windstroom rijden meldt reclame
Lees ook:Hoe reizen met Koningsdag in NS-advertentie
Lees ook:ProRail in dagblad-advertentie: ‘We zetten alles op alles’
Lees ook:Bedrijven, overheid en St. Natuur & Milieu starten campagne ‘Het Nieuwe Werken doe je zelf’
Lees ook:Koningsdag: advertentie Oranjedienstregeling NS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.