Das raar, die ‘Vrije advocaatkeuze bij Das’-advertentie

Bekend van prikkelende reclame-uitingen zijn de mensen van Das, het advocatenkantoor. Maar das nou raar, die prikkelende -maar dan ánders- ‘Vrije advocaatkeuze bij Das‘-advertentie. Beetje weggestopt in De Telegraaf vandaag bij de, jawel, ‘Familieberichten.’ Ging ergens iets mis? Das niet zo mooi dan. Zie ‘m hiernaast. ”(…) we snappen dat het belangrijk kan zijn voor onze verzekerden om te kunnen kiezen. Maar wat we niet snappen, is dat advocaten in deze tijd nog steeds zo duur zijn!” KLIK erop om ‘m te vergroten en je kan de advertentie dan -met moeite- lezen. Hoop ik. Meer info op de site van Das. Ook raar: dat er voor meer info een 06-nummer onder deze advertentie staat. De site meldt namelijk tfnr 020-6517517 of per mail: [email protected] Oja, excuses voor de slechte kwaliteit van de reproductie.

Lees ook:Live tv kijken op laptop en iPad aangeboden door XS4ALL
Lees ook:‘Nee’ moeten verkopen nieuwe onderwerp Zorgdialoog-advertentie verzekeraars
Lees ook:Kerstshow Nick & Simon op 19 december nog niet uitverkocht onthult advertentie
Lees ook:Stipreizen viert Zoover-prijzen met actieadvertentie
Lees ook:‘Raadselachtige reclame werkt averechts’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.