Terugroepreclame voor Forellen Filets knoflook van Lidl

Van Lidl, zeg ik maar in de kop, want de teruggeroepen Ocean Sea Forellen Filets knoflook, 125g met houdbaarheidsdatum 14-12-2014 (EAN code 20085698) is alleen te koop in alle Nederlandse Lidl-filialen. Meldt de advertentie van Vejle Seafood A/S vandaag in De Telegr aaf (KLIK erop om te vergroten waardoor hij goed leesbaar wordt). De houdbaarheidsdatum is eigenlijk 14-02-2014. Het valt allemaal wel mee, dus. ”De microbiologische stabiliteit kan na 14-02-2014 niet meer gewaarborgd worden en daardoor is dit product na 14-02-2014 niet meer geschikt voor consumptie. Klanten worden vriendelijk verzocht aan deze terugroepactie gehoor te geven.” De datum voor peper- en naturel varianten is wel correct. Voor vragen bellen met de klantenservice van Lidl Nederland 020-7095039 (8.30-18.00u en zaterdag van 9.00-17.00u).

Lees ook:Bij Lidl verkochte wijn IGP Comté Tolosan Moelleux Blanc in waarschuwings/terugroepreclame
Lees ook:Waarschuwingsreclame over rauwe Maaltijdsalade Italiaanse Kip van Jumbo
Lees ook:Gezondheidswaarschuwing Rivierkreeftensoep met Saffraan verkocht door Lidl gemeld in advertentie
Lees ook:Waarschuwingsreclame over Argus Panaché-bier verkocht door Lidl
Lees ook:Allergiewaarschuwing Lidl voor kipsatéschnitzel van Landjonker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.