Sotsji: Shani Davis bijt alvast in goud voor McDonald’s

Shani Davis, de zeer snelle Amerikaanse schaatser die vanmiddag voor een gouden medaille gaat op de 1000 meter in Sotsji, heeft al goud geproefd dit jaar. Nou, erin gebeten. Een goede Amerikaanse traditie, schijnt, maar mij nog niet opgevallen. Dat was bij McDonald’s, dat er in de VS een Chicken McNuggets-actie tegenaan gooit. Ook de Amerikaanse snowboarder Louie Vito en ijshockeyspeler Patrick Kane treden op in de korte ‘Celebrate with a Bite‘-spotjes, gemaakt door reclamebureau DDB Chicago. Zie ze ook hier. Maar goed, wij van Oranje hopen natuurlijk dat Davis in ‘t stof bijt. Of in een McNugget. En een van onze jongens in goud

Lees ook:Caesar, Brutus, H. Lecter en Paard van Troje in VW-spots
Lees ook:Alles mag, gewoon doen, zegt sexboutique Coco de Mer in stijlvolle spot
Lees ook:Grappig en apart, die korte Kerstspotjes van Schweppes
Lees ook:Mercedes viert ’30 jaar G-klasse’ met klasse vuurwerk in reclame
Lees ook:Jan Klaassen en Katrijn in commercial Stadsarchief Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.