Het is Blauwe Maandag, maar alleen Denksport haakt in

Hoezo, Blauwe Maandag. Afslanken was nog nooit zo makkelijk”, roept een reclame- mailtje van Drogisterij.net me toe. Het is namelijk Blue Monday , de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall dan, de man die dit wetenschappelijk hoogst twijfelachtige ’fenomeen’ negen jaar geleden in het leven riep. De combi van het mislukken van goede voornemens, het einde van de feestdagen, het donkere en vaak koude weer én de vakanties die nog ver weg lijken, maken volgens Arnall dat deze maandag jaarlijks dé depridag voor ons allemaal is. Er wordt zelfs met reclame op ingehaakt vandaag. Door Denksport, dat zijn nieuwe Dubbelzinnig, spelboekje met cryptische uitspraken, vandaag gratis uitdeelt op diverse stations. Niet in Amsterdam of Utrecht, vreemd genoeg, wel in Rotterdam, Leiden, Den Haag, Tilburg en Eindhoven. Los de puzzel op voor 14 februari a.s. en je kunt een iPad Mini winnen. De advertentie staat in Sp!ts vandaag (KLIK erop om te vergroten). Succes.

Lees ook:Blue Monday vandaag – zonnestudio’s haken in met reclame
Lees ook:Raad van Kerken Nederland speelt met trein in Pasen-campagne
Lees ook:Staatsloterij past reclame aan na uitspraak Reclame Code Commissie
Lees ook:Gratis StationTracks Hardwell en Armin van Buuren in de reclame bij Kiosk
Lees ook:Be gay for a day: reclame voor Roze Maandag in Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.