Goedkoop bellen en internet bij Ziggo Mobiel meldt reclame

Ziggo Mobiel gelanceerd voor iedereen, en heel goedkoop ook, meldt de advertentie vandaag in de dagbladen. Maar let op, in de kleinste lettertjes staat: ”De maandelijkse €10 korting is alleen geldig voor klanten die internet van Ziggo afnemen.” Dat je het maar weet. De telecommer die we kennen van internet, televisie en vaste telefonie biedt nu ook Sim Only abonnementen ‘met heel ruime bundels voor weinig. En omdat we zo’n 1 miljoen WifiSpots hebben, kun je op heel veel plekken in Nederland onbeperkt gebruik maken van draadloos internet op je mobiel.”  De dienst geldt ook voor zakelijke abonnementen, daarvoor wordt naar de Ziggo-site verwezen. Waar geen WifiSpot is, val je terug op Vodafone, lees ik in De Telegraaf. Er volgen meer diensten, zoals via apps overal mobiel tv kijken en producten bestellen. In overlees tekst advertentie, met tarieven.

KLIK op tekstdeel Ziggo-advertentie om te vergroten. PS  Leuk blog, Reclamewereld?

Lees ook:Vodafone met reclame op mobieltjes voor zakelijk markt
Lees ook:Ziggo maakt reclame voor waarschuwings smsjes
Lees ook:Ellen ten Damme en Arie de specht welkom geheten door Ziggo
Lees ook:Gratis mobiel internet ondernemers in ruil voor telefoonbanners
Lees ook:Bekende gezichten en series te zien in tv-app spotje Ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.