Randstad gelooft in sport, haakt met spots in op OS Londen

Iedereen heeft iets met Randstad.’ Bekende Nederlandse sporters die gaan strijden in OS Londen passeren de revue in twee inhaak commercials van ‘s lands bekendste -en grootste- uitzendorganisatie, tevens NOC/NSF-partner. ”Werken aan sportieve ambities,” is nog zo’n slogan. Op YouTube heet het in mooie woorden: ”Randstad heeft een overtuiging: wij geloven in de groei van mens en organisatie. Daar werken we iedere dag aan. We begeleiden mensen in hun carrière, helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Sporters zijn daar iedere dag mee bezig. Vanwege hun sportieve drive, passie en ambitie voelen we ons met hen verbonden. Daarom steunen wij sporters met onze diensten, we helpen ze hun sportieve en maatschappelijke ambities waar te maken.”

Lees ook:OS Londen: Randstad wenst Olympisch Team succes
Lees ook:Dr. Epke Zonderland met goud gefeliciteerd door Randstad
Lees ook:Randstad haakt in op Epke Zonderland Sportman van ‘t Jaar
Lees ook:Helaas-advertenties Randstad voor Reinder, Richard, Eelco
Lees ook:Gouden Tip Erben Wennemars voor topsportvriendelijke werkgevers in Randstad-reclame

0 reacties op “Randstad gelooft in sport, haakt met spots in op OS Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.