Briljante vang van honkballer of verkapt spotje Gillette?

Deze -al te- opzienbarende vang-op-video van Tampa Bay-honkballer Ray Evan Longoria gaat de hele wereld over op internet en iedereen vraagt zich af of dit echt is. Nou, niet, dus, volgens mij. Een Gillette-spotje? Als de man een cricketer was geweest, misschien, maar honkballers hebben een handschoen nodig om een bal te vangen (cricketers niet, stoere binken). Verkapt spotje voor Gillette, goed zichtbaar in de achtergrond? Natuurlijk. Maar wie ben ik, om dat zo stellig te roepen…  Iemand? Longoria heeft overigens wat met het Amerikaanse scheermesje, zie Gillette Young Gun. En Gillette zette ook die beroemde Roger Federer Trickshot deels in elkaar, wat door Gillette is rondgemaild. Nu wordt hun betrokkenheid ontkend. Via Mashable.

Lees ook:Gillette haalt spotje met Tiger Woods (en Thierry Henry) van de buis
Lees ook:Non toont haar prachtig gladde benen in Gillette-spot (nee niet sexy)
Lees ook:Haal de 007 in je boven adviseert Spectre/James Bond-spotje Gillette
Lees ook:Federer smasht blikjes van iemands hoofd in Gillette-spot
Lees ook:Sylvie van der Vaart balt even goed als Rafael bij Gillette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.