‘David Bowie is’-tentoonstelling al vanaf 11 december in Groninger Museum meldt reclame

Al meer dan 15.000 tickets verkocht voor de internationale hit ‘David Bowie is‘-tentoonstelling. Dat claimt het Groninger Museum in online re clame-uitingen. Het evenement is van  11 december tot 13 maart 2016. Zie ook bijgaande promo. De veelbesproken tentoonstelling is samengesteld door het Victoria and Albert Museum in Londen. De site van het Groninger Museum geciteerd: ”In deze zinnenprikkelende multimediale ervaring ziet u meer dan 300 objecten uit het persoonlijke archief van David Bowie. Bowie bewaarde handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s, ontwerpen van albums en ander

zeldzaam materiaal van de afgelopen 50 jaar. De tentoonstelling is op wereldtour en heeft na Londen al de steden Toronto, Sao Paulo, Berlijn, Chicago en Parijs bereikt. Na Melbourne zal David Bowie is nog één keer Europa aandoen: Groningen.” De multimedia en headsets van de tentoonstelling worden verzorgd door Sennheiser. ”De geavanceerde geluidstechnologie, zoals die ook bij toneelensceneringen, animaties en video-installaties wordt gebruikt, creëert een meeslepende reis langs de artistieke invloeden van David Bowie.” Aldus het museum met gevoel voor verkoopkunst. Voor online tickets bestellen klik hier.

Lees ook:David Bowie RIP schitterde niet alleen in Pepsi-commercial met Tina Turner
Lees ook:‘Zeeman zoekt vrouw’ ook reclame voor Sex & The Sea-expositie
Lees ook:DWDD Pop Up Museum over ‘verborgen kunstwerken’ is er weer meldt buitenreclame
Lees ook:Model Saskia de Brauw weer de man in coole ‘Gender-Bending’ reclamevideo David Bowie
Lees ook:Laatste week ’125 jaar Autoreclame’ in Louwman Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.