Over die zeehond van de Belastingdienst willen De Opportunisten ook wel wat kwijt

Dat nieuwe spotje van de Belastingdienst, die met die zeehond, heeft meer losgemaakt dan de dienst lief is, denken we. Zie ‘m hier op Reclamewereld en kijk ook even naar de reacties. Alles negatief. Leuker kon de Belastingdienst ‘m kennelijk niet maken. Nou, die zeehond is De Opportunisten ook opgevallen natuurlijk. KLIK op de strip van reclame-cartoonist Frank Pels om te vergroten, waardoor ie goed leesbaar wordt). De Opportunisten is, in zijn eigen woorden, een ‘ietwat baldadige, speels-kritische’ striplog over reclame en media die vanaf begin dit jaar exclusief op deze site Reclamewereld verschijnt. De gepubliceerde strips van Frank Pels zijn allemaal te vinden als je helemaal rechts boven op De Opportunisten tikt bij de zoekfunctie. Zijn eigen pagina De Opportunisten bevat nu columns en gedichtjes in plaats van strips.

Lees ook:Die man in de beha’s van Mora-spotje & De Opportunisten
Lees ook:Dat ‘aandeel in elkaar’ van de Rabobank getest door De Opportunisten
Lees ook:Voedselverspilling-campagne SIRE schiet De Opportunisten in verkeerde keelgat
Lees ook:Groen en geel ergeren De Opportunisten zich aan dat Qurrent-spotje over die blauwe man
Lees ook:De Opportunisten vallen over die man van die vlinder van Pearle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.