David Bowie RIP schitterde niet alleen in Pepsi-commercial met Tina Turner

David Bowie RIP schitterde op elke terrein waarop-ie zich begaf. Dus ook op reclamegebied. Hij was te zien in heel wat commercials, dus niet alleen in zijn bekendste commercial voor Pepsi-Cola, met Tina Turner (1987/BBDO). Een flinke selectie. Bowie maakte bij voorbeeld ook reclame voor Louis Vuiton (KLIK om te zien), Vittel-water, Lyons Maid-ice cream (regie Ridley Scott), Cadillac Escalade (de meest recente, van vorig jaar!), Kia Cadenza (alleen zang),  Chrystal Japan-sake en XM Satellite Radio (2x). Zie doorlees voor andere commercials. En zie ook over de lopende David Bowie-tentoonstelling in Groningen die wat wordt aangepast. Is vandaag open en loopt nog t/m 13 maart.

Lees ook:Arizona Muse ging David Bowie voor in Louis Vuitton-spotje
Lees ook:Bob Dylan maakt een omweg in spotje voor Cadillac en XM Radio
Lees ook:‘David Bowie is’-tentoonstelling al vanaf 11 december in Groninger Museum meldt reclame
Lees ook:Ook Queen, Jagger en Turner in Top 40 David Bowie vandaag meldt Radio Veronica-reclame
Lees ook:De ijsberenfamilie is weer terug in reclame van Coca-Cola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.