Feyenoord durft: adverteren voor seizoenkaarthouders

Als je geschoren wordt moet je stil blijven zitten, is een bekend advies. Feyenoord slaat dat in de wind, of, waarschijnlijker, ze konden deze advertentie in Metro va ndaag niet meer terugtrekken en uitstellen tot een later moment na het dramatische verlies gisteren tegen PEC Zwolle. Maar misschien getuigt de reclame-uiting wel van veel durf. Dat het met de Rotterdamse club het komend seizoen onder het nieuwe bewind op de bank onder leiding van Giovanni van Bronckhorst wèl goed gaat komen. Feyenoord en Fred Rutten zijn i.i.g. blij dat ze uit elkaar zijn. Nu nog via de play-offs een ticket voor de Europa League zien af te dwingen. Heerenveen is de tegenstander. In de ‘Zonder jou geen legioen‘-advertentie in dagblad Metro vandaag, waarin vaker advertenties van Feyenoord staan, wordt reclame gemaakt voor het nu aanschaffen van seizoenskaarten (KLIK erop om te vergroten).

Lees ook:Essent feliciteert FC Groningen met behalen play-offs
Lees ook:Feyenoord bedankt supporters per advertentie voor steun in groepsfase Europa League
Lees ook:Fletse reclame Ajax voor wedstrijd tegen FK Jablonec
Lees ook:Sinterklaaspakket Feyenoord in de reclame bij Metro
Lees ook:Nieuwe Adidas uit-shirts Feyenoord verloot door dagblad Metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.