De man op het strand, Odetta’s song en Southern Comfort

Whatever’s Comfortable.’  Southern Comfort is een uit de VS afkomstig alcoholisch drankje, een fruitige en kruidige likeur, die wordt geproduceerd sinds 1874. Meldt ons WikiPedia. Hier een heerlijk commercial voor dat merk, lekker off-beat; cool ondanks de hitte. ‘Beach‘ heet-ie, met de zo goed gekozen song Hit or Miss van de vier jaar geleden overleden Odetta. Heel bekend in de VS was deze zangeres, actrice, gitarist, songwriter en ook strijder voor mensenrechten. De op 31 december 1930 geboren Odetta stond bekend als The Voice of the Civil Rights Movement. De prachtcommercial werd gemaakt door reclamebureau Wieden + Kennedy New York, en opgenomen op een strand ergens buiten Barcelona. Nee, dat zou je niet verwachten van een Amerikaans drankmerk en een

Amerikaans bureau. Whatever’s Comfortable? Of zit daar een verhaal achter, dat je dit niet zo in de VS mag opnemen, vanwege alcohol publiekelijk in de tweede hoofdrol naast die mooie man, of zo? Southern Comfort meldt slechts op You Tube: ”These downloadable materials are intended for those above the legal drinking age, and should not be forwarded to, or placed in an environment where they may be viewed by those under such age.”

[PS]

Lees ook:Shampoo mooi spotje Southern Comfort & Lou Johnson zingt
Lees ook:Karate en Les Paul en Mary Ford in Southern Comfort-spotje
Lees ook:Marcos Valle’s Rio boogy in Southern Comfort-spot
Lees ook:Naturist betrapt echtgenote met vreemde man in spot wasverzachter…
Lees ook:Rotzooi opruimen op het strand kan iedereen. Kluns ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.