Bram Moskowicz moet Even Apeldoorn bellen na LOI-kopie succescommercial

Aanrijding met topadvocaat Bram Moszkowicz? Twee boeren met de juiste juridische kennis weten er wel raad mee in de Nederland wordt steeds slimmer!-campagne. Bijgaand spotje van LOI/Leidse Onderwijsinstellingen met Moszkowicz Jr, gemaakt door reclamebureau N=5,  is een erg leuke parodie op de beroemde Vader en Zoon en Aanrijding-commercial van Centraal Beheer van vijf jaar geleden, toen pa Moskowicz ook nog meespeelde (en ‘slechts’ Jaguar reed, nu maakt zoonlief indruk met een Aston Martin, dank N). Zie tweede filmpje. Ik geloof niet dat CB of hun bureau DDB Amsterdam er bezwaar tegen zal maken. Immers, zoals de Britten zeggen: imitation is the sincerest form of flattery! PS Zie ook de reactie van de afgetroefde topadvocaat in geestig LOI-follow-up spotje.

Lees ook:Moszkowicz verrassend in reclamecampagne voor Hästens-bedden
Lees ook:De jonge Moszkowicz maakt reclame op voorpagina
Lees ook:Basketbalster Kobe Bryant springt over rijdende auto in Nike-spot
Lees ook:Automerk Jaguar met filmpjes over design-onderwerpen op LX.TV
Lees ook:Na H&M maakt Lana Del Rey zingend reclame voor Jaguar

2 reacties op “Bram Moskowicz moet Even Apeldoorn bellen na LOI-kopie succescommercial

  1. Gijs

    In wat voor auto rijdt Bram Moszkowicz eigenlijk, een Aston Martin of een Jaguar misschien? Wie weet?

      /   Beantwoorden  / 
  2. nielsepiels

    In dit filmpje is het een Aston Martin, en volgens mij heeft hij die ‘in het echt’ ook. Een paar jaar geleden zag ik ‘m vaak rijden in een Bentley Coupé, maar wellicht is die nu ingeruild voor deze bolide? (Geef mij trouwens die Bentley maar. Maar dat terzijde, haha.)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.