Mevrouw Honhoff weer op de fiets, voor Randstad-reclame

Vijftig jaar later heeft iedereen iets met Randstad.” We zagen ze in de commercial over 50 jaar Randstad al langs fietsen. Ook enkele (ex) topsporters, die bij Randstad werken, zijn erin te zien. Maar vandaag, precies op de dag van de verjaardag van de uitzendgigant, mogen ‘mevrouw Honhoff’ en de meneer van Randstad nog even in een advertentie in de krant, op een hele (en heel aardige) pagina. ”Sinds mevrouw Honhoff als eerste uitzendkracht naar de eerste klant werd gebracht is er veel gebeurd,” aldus het begin van de tekst van de advertentie. Anno Nu staat Randstad voor Uitzenden & Detacheren, Professionals, Search & Selection, HR Solutions en Inhouse services. Op de site zijn allerlei verhalen te vinden van mensen die ”iets met Randstad hebben.”

Lees ook:Randstad maakt trots reclame voor hun Commercieel Directeur van het Jaar 2010 (Judith Schoenmaeckers)
Lees ook:Koningin Beatrix ‘onverslijtbaar en standvastig’ zegt ING
Lees ook:Dr. Epke Zonderland met goud gefeliciteerd door Randstad
Lees ook:OS Londen: Randstad wenst Olympisch Team succes
Lees ook:Maartje Paumen: met goud in de tas studeren bij Randstad

3 reacties op “Mevrouw Honhoff weer op de fiets, voor Randstad-reclame

 1. Petra

  Waarom zou iemand in hemelsnaam deze advertentie willen lezen?! Hij ziet er saai en oubollig uit, de tekst is lang, ik zie allemaal Randstad-logo’s en blokjes… Mij geeft deze advertentie enorm het gevoel dat Randstad ‘m vooral uit eigengeilerij geplaatst heeft, en helemaal niet gedacht heeft vanuit het perspectief van de lezer/klant/doelgroep. Gemiste kans dus, wat mij betreft.

    /   Beantwoorden  / 
 2. henki

  De foto is in spiegelbeeld afgedrukt.
  Was het vroeg?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Martijn

  Volgens mij brengt Randstad niet eens meer uitzendkrachten naar hun klanten dus zou dit ook nog eens als misleidende reclame gezien kunnen worden. ;)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.