Mark Beaumont na ‘wereld-om-op-de-fiets-record’ in spotje Orange

I am who I am because of everyone. Orange. Mark Beaumont, een Schot, is een van de minder bekende Britse sporthelden. Op zijn 11e fietste hij al dwars door Engeland, vorig jaar brak hij het wereldrecord met zijn fietstocht om de hele aarde heen, voor een goed doel. Bijna 29.000 kilometers trappen, in 195 dagen… Beaumont wordt gepor- tretteerd als ''one of us'' in deze Britse commercial van reclamebureau Fallon London, waarin telecommer Oranje speelt met het nieuwe campagnethema ''Ik ben de som van al mijn relaties.'' Beaumont kreeg veel hulp tijdens die opmerkelijke fietstocht, vandaar. Via Shots.

Lees ook:Popcorn-explosies in spooky spot Britse telecommer Orange
Lees ook:Koffers racen in London OS 2012-spotje British Airways
Lees ook:Lief: de postbode als soort Kerstman in spotje McDonald’s
Lees ook:Na Cadbury’s gorilla: potje racen op vliegveld in chocoladespotje
Lees ook:Fraaie nieuwe tv-commercial British Airways met oude leus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.