Jan Vayne ”eerlijk” over zijn haardos in commercial Unox-rookworst

Pianist Jan Vayne die kaal wordt, en dat voor een commercial voor rookworst (en heel veel geld), daar kunnen we niet omheen. Was al te zien op Adfoblog en zelfs DWDD. Onderdeel van de Eerlijk is heerlijk-campagne van Unox (zie op die site ook making of-filmpje over spotje met Vayne), met de boodschap dat zoveel mogelijk kunstmatige toevoegingen uit de producten wordt gehaald. Eerst wordt de rookworst ''groen'', haha, dan volgen andere Unox-produkten. Het geestige Jan Vayn-spotje van bureau TBWA wordt getipt als mogelijke Gouden Loeki-winnaar, meldt Adfoblog, waar ook te lezen is dat op DWDD het idee voor een mogelijke opvolger werd prijsgegeven: Marc-Marie Huijbregts die zijn hoge stemmetje blijkt te fingeren (of: Van Nieuwkerk kaal?).

Lees ook:Wat iedereen verwachtte: Goeiemoggel wint Gouden Loeki 2007
Lees ook:De scharrelende boeren van Unox’ Boeren Scharrel rookworst
Lees ook:In de reclame vanwege duurzaamheidsprijs: UEM Rookworst
Lees ook:Goeiemoggel/KPN Loekiwinnaar november, Jan Vayne/Unox oktober
Lees ook:Walk-in fridge/Heineken winnaar Gouden Loeki 2009

9 reacties op “Jan Vayne ”eerlijk” over zijn haardos in commercial Unox-rookworst

 1. Willem van S.

  Ja, leuk hoor, maar hoeveel krijgt zo een man nou voor zo een spotje betaald, is dat bekend gemaakt?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie, Michael

  Goeie vraag, maar die krijg ik niet beantwoord. Over dat soort bedragen zwijgen ze altijd als het graf. Ik weet niet hoe populair Jan Vayne is, maar enkele tienduizende euro’s moet dat spotje hem wel opbrengen. En veel aandacht. Mooi meegenomen dus.

    /   Beantwoorden  / 
 3. ikke

  Hij zal vast meer dan genoeg betaald hebben gekregen. Zonder meer.

  Vind persoonlijk het meisje erg sterk,leuk spotje.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Claire

  Ik vind dit echt een GEWELDIGE reclame. Moet er elke keer weer om lachen – vooral dat meisje, hoe hebben ze haar zo laten acteren. En moet zeggen dat ik Jan Vayne zonder haardos een stuk aantrekkelijker vind dan met lange lokken!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Redactie, Michael

  Hoi Claire, helemaal eens, dat meisje is superontroerend, echt prima allemaal. En iedereen onthoudt dat het over Unox gaat, ook wel handig met leuke reclame (:-)

    /   Beantwoorden  / 
 6. jos van beek

  jan is ook grandioos geil met haar, én gigantisch geil met zn kale hasses!! gouwe peer! grandioos geil allemaal! ben zelf ook heel geil! met name door jan en zn heerlijk glimmende geile koppie! wat een enorm geil verhaal!
  ik vreet me de tering an die heerlijke knakworsten, mn balg schrans ik ramvol, lekker met veel boerekool en spek en vegetarische biefstuk en een eitje dr bij en dan een dame blanche met koffie en een dikke sigaar met konjak!!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Frits Harkema

  Ik vind het eigenlijk een wat flauw grapje en volgens mij is het ook niet zo origineel. En het klopt niet want de echte pure Jan Vayne heeft blonde lokken.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Jorn

  Jan Vayne is lekker bezig. Na zijn Head & Shoulders reclames van vroeger doet hij nu de Unox-spot, maar ik zag hem van de week ook in een reclame voor Amstel. Hij pingelt lekker wat geld bij elkaar (groot gelijk natuurlijk)!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Frits Harkema

  Heel leuk. Bijna zo leuk als de Mounties.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.