Hij en zij van de KPN-reclame willen meer Spotify en You Tube

Het abonnement als je vooral online wilt zijn‘ prijst KPN zijn waar aan in tramhokjes deze weej. Voor als je meer Spotify en YouTube wilt. En dan behoef je misschien wel 5GB om te verstoken per maand (en dat 4G is ècht een vooruitgang, kunnen we zelf getuigen). Tenzij je semi-permanent Wifi ter beschikking hebt. Het is te hopen dat vooral veel jongeren deze boodschap goed ter harte nemen, want we zien zoveel goedkope abonnementen van andere aanbieders, maar dan voor 500MB of 750MB. Dat is namelijk op binnen enkele dagen, soms zelfs maar twee, als je niet van Wifi gebruik kan maken en toch dagelijks voor Spotify en YouTube gaat… Een vorm van bedriegerij. De KPN-reclame laat zien hoeveel je dan ècht nodig hebt…

Lees ook:Enkele busreis Londen met wifi voor €9-reclame echt waar?
Lees ook:Mannen uit modejungle gered door Outfittery claimt spotje
Lees ook:Nederlandse primeur: gratis wifi hotspots op abri’s van CBS
Lees ook:Goedkope iPad en meer bij abo NRC Next of NRC H
Lees ook:Na Ziggo en UPC: nu ook gratis WiFi voor KPN-klanten meldt reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.