Na aanval op edele delen man schiet Burger King te hulp

Never chicken out” zegt Burger King. Wat een crazy verhaal uit Singapore (en verzin er maar een eens kop boven). Vrouw is woest op vriendje en mept hem daar beneden (en daar boven). Filmpjes lijken heel echt. Man buigt voor ‘The Power of Womens’ Charter Singapore’ las ik. En: ”So horribly violent. So embarassing. Car plate number is identifiable.” Uit de Oude Doos, want speelde eind augustus 2009. Waarna Burger King Singapore in actie kwam met een inhaakcommercial (vrouwen kopen daar kennelijk niet veel hamburgers ”When was the last time you stood up for yourself or for others? 3 seconds

ago? Last week? Er, 9 years ago? Tell us your ‘Never Chicken Out’ story on http://www.facebook.com/BurgerKingSin… and stand to win a Microsoft XBOX 360 with Kinect bundle, plus 8 different BK chicken goodies.” Maf. Gemaakt door reclamebureau Publicis Singapore. Via TIR.

Lees ook:Jaloerse koeien-ziekte in Amerikaanse commercial Burger King
Lees ook:Gratis Whoppers als je ‘quasi vrienden’ van Facebook verwijdert (actie Burger King)
Lees ook:De penis-spot en de blowjob-advertentie van ‘Burger King’
Lees ook:Spanje wil af van XXL-campagne Burger King
Lees ook:Burger King in de VS heeft plannen voor een speelfilm rond ‘King’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.