PvdA-burgemeesters maken reclame voor Ahmed Aboutaleb als lijsttrekker (per ingezonden brief)

Eigenlijk smokkel ik een beetje, want een advertentie is dit niet, in de Volkskrant vandaag. Al komt Yes you can, Ahmed er wel op neer. Dertien PvdA-burgemeesters van kleinere steden (Van der Laan van Amsterdam ontbreekt, bij voorbeeld) maken in die krant vandaag ‘reclame’ via een (gratis -;) ingezon den brief voor de keuze van Ahmed Aboutaleb als PvdA-lijstrekker tijdens de verkiezingen volgend jaar (KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst leesbaar wordt). Rotterdam’s burgervader moet zich kandideren is de boodschap – en niet wachten, wat hij doet- of Diederik Samsom zich terugtrekt. ”De partij heeft je nodig, maar bovenal heeft het land een leidsman nodig die de thermiek in de huidige samenleving aanvoelt en die de goede krachten bundelt en versterkt, maar ook de grenzen van onze rechtstaat scherp bewaakt.”Luidt een kernzin uit de brief van de collega’s van Ahmed Aboutaleb, die onvermijdelijk neerkomt op een aanval op de kwaliteiten van Samsom, de huidige partijleider in de Tweede Kamer. Die staat volgens de 13 burgemeesters dus niet ‘met beide benen in de lokale samenleving’, wat ook onmogelijk kan in zijn functie…

Lees ook:Reclamebureau helpt ‘nieuwe samenleving’ in beeld brengen
Lees ook:Reclameman Oosterhout ‘niet verbaasd’ als Samsom volgende premier is
Lees ook:Aboutaleb start campagne over risico’s onverantwoord leengedrag
Lees ook:Recept voor een betere buurt – reclame voor Resto Vanharte
Lees ook:NOS’ Dominique van der Heyde contra familiespots politici

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.