Gelijke beloning vrouwen en homohuwelijk onderwerp spotjes biermerk Bud Light

Homohuwelijk en gelijke betaling voor vrouwen. Weer eens wat andere onderwerpen voor een tv-campagne van een biermerk, Bud Light in het conservatieve Amerika. Heel goed dus. Als onderdeel van hun Bud Light Party-serie met Amy Schumer en Seth Rogen. Met een knipoog naar die vermaledijde Tea Party in de VS? ”Paying equal for the same things. That’s why Bud Light costs the same for

everyone.” en: ”The Bud Light Party support everyone’s right to marry whomever they want and then throw a huge party for all their friends.” Al wordt dit laatste spotje, ook gemaakt door reclamebureau Wieden + Kennedy in New York, maar beperkt getoond in een paar staten. Tja.

Lees ook:Obama- en McCain-stemmers: nu snel even relaxen in Las Vegas
Lees ook:O zo vrolijke spelletjes in o zo vrolijk spotje van IKEA
Lees ook:Simone Elle Est Bonne’s My Garden Party voor Wilkinsons Bikini Quattro
Lees ook:Disco Moon: manenschijn is absoluut anders in An Absolute (Vodka) World
Lees ook:Dudes genoeg, ook in Las Vegas, blijkt uit commercial Bud Light-bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.