Voorronde Groot Dictee start zaterdag meldt advertentie

Wil je een kans maken om te worden uitgenodigd voor de finale van Het Groote Dictee der Nederlandse Taal op 17 december in de Eerste Kamer (dan is de tv-uitzending, de opname is zaterdag 13 december)? Dan moet je vanaf morgen, zaterdag 15 november, meedoen aan de voorronde. Dit is een bijzonder jaar, het Groot Dictee viert namelijk haar 25-jarig jubileum. ”De eer om deel te nemen aan het Dictee is daarom nog groter dan in andere jaren.” Deelnemen kan via de Volkskrant, waaruit we deze advertentie plukten, of online (KLIK erop om te vergroten).Inzendingen moeten uiterlijk binnen zijn op zaterdag 22 november. De uitslag wordt zaterdag 6 december al bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op Volkskrant/grootdictee. Op die site lees ik: tijdens uw deelname dient u een woordentest en een dictee van tien zinnen te maken. En dan, een grappig en geheel onverwacht advies: ”Zorg ervoor dat u zo min mogelijk fouten maakt bij het invullen.” . Succes!

Lees ook:Kans sportbalclubs op sponsordeal Arag meldt advertentie
Lees ook:Verkoop Ziggo-concert BLØF start a.s. zaterdag
Lees ook:Zaterdag is Wereld Vluchtelingendag meldt reclame
Lees ook:Zie hoe Jan Smit maakt tegelijk reclame maakt voor zijn Elfstedentour èn voor Pearle
Lees ook:Idfa Talks-reclame voor Luyendijk en Huys en 291 docu’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.