Yvon Jaspers in ‘stilte spotje’ voor zondag 4 mei

Mamma, komt de oorlog ook bij ons?” Vroeg de dochter van Yvon Jaspers zich af. Haar moeder reageert in dit ‘stiltespotje’ van Nationaal Comité 4 en 5 mei, gemaakt in samenwerking met de NOS. Verscheen een jaar geleden al op de buis, maar wordt dezer dagen herhaald zag ik. Nu er, oh ironie, mensen bevreesd zijn voor weer een oorlog in Europa, als gevolg van de onwikkelingen in Oekraïne, waarin,

behalve de burgers van dat land, ook Rusland en de Navo tegenover elkaar zijn komen te staan.  In de serie vertelt een bekende Nederlander in zijn/haar eigen woorden waarom hij/zij twee minuten stil is op 4 mei. Jaspers presenteert het succesvolle datingprogramma Boer zoekt vrouw.

Lees ook:Muzikale (was)leven Ilse DeLange troef in nieuwe Robijn-spotjes
Lees ook:Spotje Jan Mulder en Javier Guzman tegen Aids in Oekraïne
Lees ook:Reclame voor ‘nee’ tegen Oekraïne-pact van SP
Lees ook:Knappe campagne gehandicapten met hulp Aardman studio
Lees ook:EK Voetbal: Dries Roelvink’s Oehhh!-kussensong voor TUC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.