Unicum? Advertentiepagina in Volkskrant ‘niet beschikbaar’

Zo’n pagina heb ik nooit eerder in een krant gezien, maar ik zie gelukkig niet alles. Het lijkt mij een unicum, in de Volkskrant vanochtend, deze blauwe pagina tegenover het V-katern, waar altijd een advertentie staat. Vrijdag nog van eentje van Marc O’Polo. En zaterdag een uiting uit de lopende campagne van SIRE om mensen met psychische problemen te ondersteunen. Wat zou hier gebeurd zijn? Konden ze andere geen SIRE-advertentie vinden, als noodgreep? Wilden ze dat niet, kon het niet? ”Wegens technische problemen is deze pagina niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor,” laat het dagblad weten. Helaas, we zullen het nooit te weten komen.

Lees ook:Mathilde Santing: reclame voor Fonds Psychische Gezondheid
Lees ook:Opgejaagde vader haalt zijn gram op sportveld zoon (SIRE)
Lees ook:SIRE maakt reclame voor hulplijn voor mensen zónder psychische ziekte
Lees ook:Mensen met psychische klachten via advertentie gezocht door SIRE
Lees ook:‘SIRE-campagne psychische ziekte leidt tot 650.000 gesprekken’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.