POLL: welke commercial krijgt de Gouden Loeki 2012 ??

POLL. A.s. woensdagavond wordt de Gouden Loeki 2012 weer bekendgemaakt tijdens een live uitzending op Nederland 1. Het stemmen is in volle gang op de vijf genomineerde commercials en gaat door tot op de avond van 19/12. Reclamewerel d gooit er een snel polletje tegenaan want wij willen graag weten welk spotje onze bezoekers vinden dat de Gouden Loeki 2012 moet krijgen dit jaar. Tippen wij hier de winnaar? Is dat  Wereld Natuurfonds/Ik ben geen vloerkleedje/tijger (reclamebureau Karma), Ditzo/John de Wolf/ziekenhuis (Etcetera), Wakker Dier/Koop geen plofkip (Avalanche), Telfort/Lekker lang bellen (N=5) of SIRE/Handen af van hulpverleners (Selmore)? STEM hier of op de kolom rechts op deze pagina, graag.

Lees ook:Shortlist van 5 commercials die opgaan voor Gouden Loeki
Lees ook:John de Wolf/Ditzo wint Gouden Loeki volgens poll Reclamewereld
Lees ook:Gouden Loeki 2012: Telfort’s Hans en reclamebureau N=5
Lees ook:En wie eindigden nrs 6 t/m 36 bij Ster Gouden Loeki 2012?
Lees ook:Mister Ajax Jacques Swart roept op voor Feyenoord’s De Wolf te stemmen voor Gouden Loeki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.