Sarah, Inna en Julia maken blootreclame voor ‘t feminisme

Eindelijk, ook de Volkskrant is wakker geworden en vindt het zoetjes aan tijd om aandacht te besteden aan ‘de mooie stoere dames van Femen’.” De krant pakte gisteren gelijk maar goed uit met een grote foto en een aardig achtergrondartikel, aldus blogger Kiev Connections. Dus volgen wij ook maar, je kunt dit toch reclamevoering noemen; borst- of blootreclame. Geïmporteerd uit Oekraïne, met dependance in Parijs. De blogger reproduceerde dat hele VK-verhaal op zijn site en voegde nog wat prikkelende foto’s toe, voor geïnteresseerden. De Volkskrant noemt de vrouwen, zonder uitzondering

mooi, slank, stoer, ‘de Lara Crofts’ van het feminisme. Correspondent Ariejan Korteweg schreeft vanuit Parijs: ”Vast onderdeel van hun strijdplan: een topless offensief, paradoxale omkering van het vrouwenlijf als lustobject.” Zie ook Femen‘s site .

[PS]

Lees ook:Na ‘Evolution’ de ‘Real Beauty Sketches’ als spotje Dove
Lees ook:Veiling ‘mooiste foto’s’ voor Artsen zonder Grenzen op PhotoQ
Lees ook:Lara Stone duwt haar borsten omhoog voor Calvin Klein
Lees ook:Lara Stone heeft lol in Calvin Klein-reclame bij PC
Lees ook:Das raar, die ‘Vrije advocaatkeuze bij Das’-advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.