Lara Stone duwt haar borsten omhoog voor Calvin Klein

Het Brits-Nederlandse topmodel Lara Stone -Nederlandse moeder, Britse vader- is al tijden één van de meest geliefde modellen ter wereld. Ze is op dit moment het exclusieve reclame-uithangbord van Calvin Klein na voor tal van andere modemerken te hebben gewerkt en diverse optredens op Reclamewereld. Ze brengt via deze nieuwe z/w-video (regie Steven Klein, familie van?) de nieuwe ‘soft-wire push up‘ bra van de fabrikant op de markt. Van Push Up naar Push It, want op muziek van Push It van de groep Salt-N-Pepa uit de jaren ’80. En nu laat ik een expert aan het woord, blogger Michelle Helmigh van I Love Fashion News: ”Lara Stone laat zien wat ze in huis heeft om

de nieuwste push-up beha van Calvin Klein te promoten. Ze zingt mee met het liedje, doet een dansje en haar borsten zitten zo hoog dat ze bijna in haar neus zitten.” En Lara Stone wérkt ook voor CL: het spotje is pas op 29 augustus op You Tube geplaatst en nu al ruim 2.1 miljoen keer bekeken. Opvallend veel dislikes: 224 (tegenover slechts 354 likes), toen ik laatst keek, als nummertje 2,124,531

[PS]

Lees ook:Lara Stone, True Blood’s Alexander Skarsgård & Calvin Klein
Lees ook:Lara Stone heeft lol in Calvin Klein-reclame bij PC
Lees ook:Lara Stone in nieuwe sexy commercial van Calvin Klein One
Lees ook:Sexy topmodel Lara Stone wordt nu reclamegezicht L’ Oréal
Lees ook:Lara Stone in sexy shockspot van Calvin Klein Jeans

0 reacties op “Lara Stone duwt haar borsten omhoog voor Calvin Klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.