Auping feliciteert Ranomi ‘Slapen voor Goud’ Kromowidjojo

En daar is eindelijk ook Ranomi, voor wie, zegt Auping, ‘Slapen voor Goud‘ werkelijkheid is geworden. In de inhaakadvertentie vanochtend in de krant waarin Ranomi Kromowidjojo wordt gefeliciteerd, de tekst: ”Mede dankzij de goede rust op haar Auping bed in Londen behaalde Ranomi goud. Maar ook thuis slaapt ze heerlijk op haar eigen Auping Match London.” Tja. De inhaker in De Telegraaf vandaag bevat ook een actie als je ‘net zo uitgerust en fit’ wakker wil worden als Ranomi, haha (bij aankoop van een Auping bed de tweede matras gratis, tot max. 695 euro). PS En wanneer komt de Rabobank nou eindelijk met publieke felicitaties voor die gouden wielren-kei Marianne Vos? Of heb ik soms wat gemist?

Lees ook:Reclame voor inruilkorting in plaats van korting bij Auping
Lees ook:90 nachten proefslapen reclame Auping-matrassen
Lees ook:Beds & Bedding-reclame voor Auping, ’125 jaar Nederlands vakmanschap’
Lees ook:Auping waarschuwt in advertentie tegen ‘meest uitgeslapen marketingtrucs’ van sommige concurrenten
Lees ook:‘Olympische helden’ bedankt in advertentie van NOC*NSF

0 reacties op “Auping feliciteert Ranomi ‘Slapen voor Goud’ Kromowidjojo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.