Ajax-partner Amstel haakt in in Amsterdamse krant (maar in Arena wordt gewoon Grolsch-bier uit Twente geschonken)

Toeval bestaat niet, zeggen ze, dus was het clublied van Ajax twee keer te zien gisteren in Het Parool. Eerst voluit, op de achterkant van die gewaagde Kampioens- helm, daarna deels, in een leuke inhaakadvertentie van Amstel bier, ‘Trotse partner van Ajax.’ Dat woord Amstel in de tekst doet het natuurlijk goed bij dat biermerk en dat ‘Rood-Witte’ ook. Mocht Ajax kampioen worden, dan wordt er natuurlijk geen druppel Amstel meer gedronken in Twente (waar ze genoeg lekker Grolsch hebben), Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Jammer dan ;-) PS Beetje bezopen, natuurlijk, dat niet Amstel, maar dat Twentse bier in de Arena wordt getapt. Een inhaker heeft Grolsch kennelijk niet aangedurfd, haha …

Lees ook:Inhaker Amstel-bier slim aangepast aan kampioenschap Ajax
Lees ook:Verkiezingen: Amstel, Grolsch en Heineken haken ook in
Lees ook:Barmannen protesteren tegen Grolsch’ thuistap Cheersch
Lees ook:Barry Hay, Jonnie Boer en Roberto Meyer in commercials Grolsch
Lees ook:Speciaal kampioensschaal-blikje van Ajax sponsor Amstel

3 reacties op “Ajax-partner Amstel haakt in in Amsterdamse krant (maar in Arena wordt gewoon Grolsch-bier uit Twente geschonken)

 1. Harry Wijdeveld

  Waarom is dat bezopen? Is het dan ook bezopen dat er Amstel in de Kuip wordt geschonken en Amstel in Utrecht, terwijl beide verenigingen alles uit Amsterdam verbannen? Vreemde afsluiting van verhaal. Oh ja, dat kun je je waarschijnlijk niet meer herinneren maar Amstel (lees Heineken concern) wilde niet mee investeren in de Arena destijds want het was allemaal wel risicovol. Tja, dan moet je achteraf niet zaniken…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie, Michael

  @Harry: Zo werkt de markt, dat weet ik natuurlijk ook wel, maar vóór zo’n wedstrijd weeg je alles even niet op een goudschaaltje, althans ik niet. Maar dank voor opmerkingen, prima aanvulling natuurlijk. En dat van Heineken en de Arena was ik inderdaad vergeten.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Piet

  Lekker bierje, jarenlang in mijn stamkroegje genuttigd.
  Jammer van de opdringerige reklames in de arena waarin Amstel voor mij de verkeerde partner kiest en dit zo naar buiten brengt.
  Okay, als Amstel denkt hiermee te scoren doen ze het goed.
  Kijk maar eens wat een goodwill de gemiddelde ajaxsupporter landelijk heeft, en weeg dit nu eens af tegen de maximaal te halen omzet.
  Doe mij vanaf nu maar een ander bierje welke geen partner is van deze club.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.