Vijf genomineerden Reclameman of -vrouw van het Jaar

De vijf genomineerden –vier mannen, één vrouw- voor Reclameman of -vrouw van het Jaar zijn bekend. In alfabetische volgorde: Bas Engels (creative director TBWA\ Neboko), Marc Oosterhout (Effie-hervormer en stateeg N=5 ), Bart Timmer (director commercialsproducent Czar en de enige die niet van een reclamebureau afkomstig is), Ralph Wisbrun ( VEA-voorzitter en ceo UbachsWisbrun/JWT) en Barbera Wolfensberger (ceo FHV BBDO). De criteria: hij/zij staat met voeten in reclamepraktijk, werk heeft impact op Nederlandse markt (maar winnaar hoeft niet per se een Nederlander te zijn), moet een zichtbare persoonlijke topprestatie in het afgelopen jaar. Zie voor meer informatie over de genomineerden de site van de initiator van de reclameprijs, Marketing Tribune. De prijs wordt op woensdag 13 october uitgereikt in Amsterdam tijdens het Ad Festival ‘De 24 uur van de Reclame.‘

Lees ook:Creatief Bas Engels van TBWA Reclameman van het Jaar
Lees ook:Drie mannen en één vrouw op shortlist Reclame Man/Vrouw van het Jaar 2012
Lees ook:Reclameman Manfred Bik roemt ‘briljante’ speech Argentijnse politicus Lopez Murphy in zijn BNR-column
Lees ook:Unileverman Weijers Sportmarketeer 07 mede door SIRE-campagne
Lees ook:Mannen uit modejungle gered door Outfittery claimt spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.