‘Mad Men’ start weer bij de Vara vanaf 8 juni (Seizoen 2)

‘’Mad Menis behept met een achteloze vrouwonvriendelijkheid, hiërarchie en racisme: een vervreemdende reeks over gladde mannen en vrouwen die wachten op betere tijden.’’ Zegt het persbericht van de Vara. Goed nieuws, die prijzenwinnende (Emmy, Golden Globe) serie over de Newyorkse reclame wereld in de jaren ’60, bedacht door Sopranos-schrijver Matthew Weiner, begint weer. De eerste uitzending van Serie 2 is op dinsdagavond 8 juni om 23.00 uur te zien bij de Vara op Nederland 2 en daarna iedere dinsdag om 23.20 uur. Seizoen 1 is goed ontvangen in Nederland, vandaar deel 2. Let op: alle afleveringen van Serie 2 zijn na uitzending op tv terug te zien via Uitzending Gemist. Van het volgende snap ik de commerciële logica niet helemaal: vanaf begin deze maand is voor diehard fans seizoen 3 al te koop op DVD en blu-ray. Meer info hier. Zie ook Reclamewereld-bericht over tentoonstelling van Helmut Krone (uit Mad Men-tijd) in De Zwijger.

Lees ook:Mag Mien Dobbelsteen nou wel of niet reclame maken voor Witte Reus?
Lees ook:Mad Men reclame-expositie Pakhuis de Zwijger vanaf 1 juni
Lees ook:Seizoen 2 House of Cards ‘exclusief te koop’ bij Volkskrant meldt advertentie
Lees ook:Nederland 2 start mediacampagne Opinie en debat, Altijd bij 2
Lees ook:‘De Vis van Schiphol’ even reclame spectacular Walking Dead

Eén reactie op “‘Mad Men’ start weer bij de Vara vanaf 8 juni (Seizoen 2)

  1. Madison

    Een fantastische serie. Een top drama met veel authenticiteit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.